Onze bedrijfsblog: meer over Greenbasic en haar team

Onze bedrijfsblog: meer over Greenbasic en haar team

Maak kennis met Greenbasic, ons team en onze manier van werken door het lezen van deze blog!

Greenbasic

Een bijzonder bedrijf. Een bedrijf met idealen. Onze klant staat voorop en onze werknemers staan hoog in belang. Samen met onze werknemers bieden wij de best mogelijke service aan al onze klanten. Wij zijn een bedrijf dat jongeren leert om te werken, op hun eigen tempo. Alle werknemers van Greenbasic staan achter de volgende leus:

 ‘De klant tevreden? Wij tevreden!’ 

 

De werknemers van Greenbasic hebben allemaal een uniek verhaal. Een jong, gezellig en gedreven team. Dat zijn we.

 

Team Greenbasic bestaat uit vier vaste teamleden. Deze vier zetten zich in voor een geslaagd leer- werktraject voor jongeren (het flexibele gedeelte van team Greenbasic) die bij ons komen om te leren. Geniet van deze voorstelronde en leer 

ons vaste team een beetje kennen.

 

kennismaken  Kennismaken

 

Jetze van Viegen


♦ Ik ben Jetze. Ik woon vlakbij het pand van Greenbasic, in Rhenen. Een paar minuutjes rijden. Handig, omdat ik als bedrijfsleider van Greenbasic heel wat uurtjes ben te vinden op onze locatie. Elke dag zijn wij hier druk bezig met de op- en uitbouw van ons bedrijf. Het leukste aan Greenbasic is het creatief bezig zijn met het aanbieden van maatwerk. Greenbasic is bijzonder, omdat wij werken met een geïntegreerd leer- werktraject die schooluitvallers en jongvolwassen met het autisme spectrum stoornis een kans biedt om weer terug te komen in de arbeidsmarkt of op school.  

 

Gertjan van den Brink


♦ Mijn naam is Gert Jan. Afkomstig uit Veenendaal. Ik werk ondertussen al anderhalf jaar bij Greenbasic. Mijn werk is zeer afwisselend, van het op maat zagen van hout tot knippen van metaal. De juiste maat, de juiste dikte, precies zoals u het wilt hebben. Het leukste aan Greenbasic is de variatie aan werk, verschillende materialen waar mee wordt gewerkt en het zien van het eindresultaat. Bij Greenbasic worden ieders goede eigenschappen positief beïnvloedt en iedereen mag zijn wie hij is.

 

Jan van Engelenburgh


♦ Mijn naam is Jan van Engelenburg. Ik kom uit Veenendaal. Ik werk sinds mijn veertiende jaar bij Greenbasic. Dat is ondertussen al twee en een half jaar. Doordat ik al zo lang bij Greenbasic werk, weet ik van veel verschillende dingen wat af. Ik ben eigenlijk overal inzetbaar. Ik maak van begin tot het eind uw bestelling af en zorg ervoor dat hij klaar is om verzonden te worden. Het leukste aan Greenbasic vind ik de gezelligheid en het werk. Greenbasic is bijzonder, omdat iedereen zijn eigen plekje heeft.

 

 

Elliette

♦ Mijn naam is Elliëtte. Ik woon in Zuilichem. Drie dagen per week zet ik me in als begeleider van de jongeren die bij Greenbasic leren werken. Daarnaast houd ik me bezig met het invullen van producten in de webwinkel en houd ik de sociale media kanalen bij. Dit werk doe ik nu iets langer dan een jaar. Mijn werk is werk met een missie. Dat maakt het ontzettend leuk. Jongeren een kans bieden zich voor te bereiden op de samenleving, door een gestructureerde omgeving aan te bieden waar zij zich de basisvaardigheden van het werken eigen kunnen maken. Ik doe het met veel plezier! 

 

Leren werkenLeren werken

Behalve onze vaste werknemers, zijn niet alle personeelsleden voor het hele leven bij ons. En daar zijn wij blij om. Ons bedrijf dient als tussenstation voor jongeren met autisme. Een tussenstation tussen kind en volwassen zijn, een tussenstation tussen school en maatschappij. 

‘…tussenstation voor 
        jongeren met autisme’

Greenbasic is dé plek waar jongeren zelfstandigheid ontwikkelen en waar zij kunnen leren werken. In negen maanden worden ze klaargestoomd voor de maatschappij. Werkgerelateerde vaardigheden worden in negen maanden stap voor stap aangeleerd. Jongeren leren in een veilige en gestructureerde omgeving de basis van het werken. Zodra zij er klaar voor zijn, stromen zij met behulp van ons nazorgproject door naar een passende werkplek. 

 

naam en geschiedenis  Naam en geschiedenis

Kleding maakt de man, een naam maakt een bedrijf. Waar komt de naam Greenbasic vandaan? Eerlijk gezegd heeft onze naam geen spannend verhaal. Toen wij in 2016 begonnen met Greenbasic, was Greenbasic een bestaand bedrijf. Een bedrijf dat handelde in schoolmaterialen. Voor ons een ideale situatie waarin we konden uitbouwen naar een bedrijf met leer- en werkmogelijkheden voor jongeren met autisme.

Greenbasic, die naam bestond dus al. Wat zijn we trots om te kunnen zeggen dat deze naam, ook al was dit oorspronkelijk niet zo bedoeld, tóch heel goed bij ons past. Greenbasic is begonnen in een mooi pand in Bennekom. Een pand midden tussen de groene weilanden. Heel Green dus. Bij Greenbasic wordt aan jongeren de basic van het werken aangeleerd. Et voila, Greenbasic past perfect bij ons.

 

VraagHeeft u nog vragen over Greenbasic of haar werkwijze? Laat het ons weten via mail, telefoon of sociale media, we vertellen u graag meer! 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden