Sociale onderneming
Uitgebreid assortiment
Klanten beoordelen ons met een 8,6

Bouwpakketten

Bouwpakketten voor techniekles en handvaardigheid

Bent u op zoek naar schoolmateriaal voor techniekles of handvaardigheid? Bij Green Basic heeft u een grote keuze aan bouwpakketten als schoolmateriaal en kunt u het meest uiteenlopende schoolmateriaal voor techniekles of handvaardigheid vinden. Ons assortiment is afgestemd voor gebruik in techniekles en lessen handvaardigheid op zowel techniek op kleuterscholen, techniek basisschool als techniek in het voortgezet onderwijs.

De thema's van de bouwpakketten zijn georiënteerd op leerplannen en didactisch ontwikkeld, hierdoor zijn ze uitermate geschikt als schoolmateriaal voor techniekles en handvaardigheid. Daarnaast zijn alle bouwsets ook goed bruikbaar voor hobbyisten met een interesse voor Techniek. 

De volgende vaardigheden komen aan bod bij de bouwpakketten: bouwen, boren, zagen, aftekenen, verzinken, lijmen, schroeven, vijlen, lijmen, snijden, buigen, nieten, schuren en solderen. Men leert materialen als hout, acrylglas, kunststof, aluminium en andere metalen kennen en hoe deze te verwerken. 

Kinderen ontwikkelen talenten door het ontwikkelen van hun handvaardigheid. Techniek basisschool is het begin van deze ontwikkeling. Veel techniekonderwijs is aanschouwelijk en sluit aan bij de directe zintuiglijke ervaring. Kinderen leren ruimelijker denken en worden oplossingsgerichter door techniek of handvaardigheid. 

 

  Tips:

  1. Speel in op handvaardigheid en leer kinderen oplossingsgericht te denken door middel van handvaardigheid en technieklessen. 
  2. Bestel direct uw benodigde batterijen mee.

 

  Klik hier voor batterijen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »