Maakt knutselen leuker!
Betaling pas na ontvangst.
leerbedrijf voor jongeren met autisme.

Combinatietang

Lees meer...

Bahco - COMBINATIETANG 160MM ERGO

€19,89 Incl. btw
Levertijd: Voor 15:00 besteld dezelfde dag verstuurd
Merk:
Artikelnummer: 317910

Combinatietang 160mm

Omschrijving

De combinatietang uit onze online gereedschapswinkel is ontwikkeld volgens het exclusieve ergonomische proces. De tang is gebruineerd uitgevoerd en behandeld met anti-roest. Het materiaal van deze tang is hooggeleerd kwaliteitsstaal. 

De grepen van deze tang zijn ergonomisch met materiaal van twee componententen: een thermoplastische laag over een laag hard polypropyleen. Dit zorgt voor een stevige, comfortabele greep die niet zomaar wegglijdt. 

De snijkanten van deze tang zijn ontworpen voor het knippen van harde materialen. Voorbeelden daarvan zijn pianosnaren en draad van verenstaal. 

De grijpvlakken op de punt van de tang zijn geschikt voor zowel het grijpen van rond materiaal, als het grijpen van plat materiaal. De afgeronde bekken kosten inder ruimte, zodat ook minder toegankelijke plaatsen makkelijk bereikt kunnen worden. 

Het scharnier dat open is, en tegelijk een zo klein mogelijke afstand tussen het scharniermidden en de snijkanten, zorgt voor een grotere hefboomwerking en meer knipcapaciteit. De tang is voorzien van een veer met terugslag, die aan- en uitgezet kan worden. De tang wordt geleverd in de industrieverpakking van Bahco. 

 

Productspecificaties

Productcode 2628 G-160
A 160 mm
B 33 mm
C 23 mm
D 10 mm
E 4 mm
F 10 mm
G 12 mm
2.0 mm
1.8 mm
190 g

 

WhatsApp icoon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »