Het leukste knutselmateriaal voor alle leeftijden

Chenilledraad, pompons en wiebeloogjes

 

Vrolijk knutselmateriaal

Op zoek naar knutselmateriaal om uw knutsels op te vrolijken? Of zoekt u knutselmateriaal om te knutselen met kinderen? Greenbasic biedt het allemaal aan in de webwinkel: pompons, chenilledraad/pijpenragers en wiebeloogjes

bekijk het hier

 

Chenilledraad, Pompons, Wiebeloogjes

Blog over chenilledraad

De Knutseljuf Ede is erg creatief geweest met chenilledraad en heeft er een blog over geschreven. Lees erover in haar blog en doe knutselinspiratie op!

Blog

Chenilledraad, pompons, wiebeloogjes

Beestjes van chenilledraad, pompons en wiebeloogjes

Hiernaast nog een voorbeeldje van een knutsel die gemaakt is met pompons, chenilledraad en wiebeloogjes. Alle drie in één knutselwerk. Dit slangetje bekijkt zichzelf goedkeurend in de spiegel. Die spiegelplaat lag toevallig vlakbij hem in de voorraad. Trouwens, ook leuk om daar wat van mee te bestellen! Ideaal, lekker licht, je maakt hiermee je eigen spiegel. 

Je kunt ont-zet-tend veel met dit vrolijke knutselmateriaal! Zo maak je bijvoorbeeld een uniek robotbeestje, dat helemaal versierd kan worden met pompons, chenilledraad, pijpenragers en wiebeloogjes of plakoogjes. Lees erover in onze blog. Of maak kleine dieren van chenilledraad/pijpenragers. Voor elk seizoen maak je iets passends met deze leuke draadjes en de plakoogjes.

 

Robotbeestje van Greenbasic

Hoe leuk is dit robotbeestje? Het staat hieronder op de foto. Het ziet er lekker kleurig en vrolijk uit en kan ook nog eens bewegen. Nieuwsgierig?

 

Bekijk robotbeestje