houten plaat op maat of op standaard afmetingen

 

Houten plaat op maat bestellen of op standaard afmetingen

Houten plaat op maat bestellen:

Houten plaat op standaard afmetingen:

 

Waarom zelf zagen als u het ook op maat kunt bestellen

 U betaalt alleen voor het benodigde materiaal. Hoe mooi is dat?

U beschadigd of vervuild niet uw auto door een houten plaat op te halen.

U bespaard tijd met uw klussen.

Uw bestelde materiaal is altijd perfect op maat gezaagd.

Uw bestelde materiaal is altijd op de mm nauwkeurig gezaagd.

 

◊ De vier grootste  "Houten plaat op standaard afmetingen"

 

 Voorraad artikelen binnen 24 uur geleverd.

Altijd scherpe prijzen.

 Perfect voor het gebruik op scholen / instellingen.

 Knutselen met hout wordt makkelijker.

 

 

Multiplex Berken voor gebruik in huis:

 

 Multiplex Berken in huis. Multiplex berken B/BB word veel gebruikt in woonkamers. Men bekleed met berken multiplex keukens maar ook radiators.

Houten plaat op maat bestellen bij Greenbasic: 

Bij Greenbasic bestel je gemakkelijk een "houten plaat op maat". Denk hierbij aan berken triplex, Berken multiplex, Hardboard of "MDF op maat". Berken triplex 3mm en Berken triplex 4mm is een veel gebruikt materiaal voor lasersnijden. Wilt u een meubel maken voor in huis (denk hierbij aan een kast of een eettafel) en beschikt u niet over de benodigde zaagmachine of wilt u tijd besparen op uw klus en er zeker van zijn dat de maat altijd goed is? Bestel dan uw houten plaat op maat bij Greenbasic. Wij zagen dit netjes op de millimeter nauwkeurig voor u op maat en komen dit bij u thuis bezorgen. Vervolgens klaart u met een grote glimlach de klus.

 

Hout op maat kopen:

Als u begint met de Houten plaat op maat te bestellen kiest u uit welk materiaal u nodig heeft. Dit kan zijn Berken triplex of Berken multiplex, MDF op maat of hardboard op maat. Voor het maken van meubels hebben wij Berken multiplex 18mm in ons assortiment. In de kwaliteit B/BB. Dit houd in dat 1 zijde van de plaat mooi egaal is en er een minimaal aantal proppen voorkomt in de plaat. Voor bijvoorbeeld schappen in kasten hebben wij MDF op maat. Dit alleen wordt bij Greenbasic op de mm nauwkeurig gezaagd zodat u altijd verzekerd ben van een perfect strak passend meubel.

 

Multiplex op maat bestellen

 

Naast Houten plaat op maat bied Greenbasic ook een aantal toebehoren aan die uw klus een stuk gemakkelijker maken. Zoals de houtlijm van collal. Wilt u bijvoorbeeld met onze houten plaat op maat een kast maken dan kunt u deze gebruiken om de wanden stevig aan elkaar te lijmen. In combinatie met onze spaanplaatschroeven torx krijgt u dan een zeer sterke constructie.