Maakt knutselen leuker!
Betaling pas na ontvangst.
leerbedrijf voor jongeren met autisme.

Metaalzaagbeugel

Lees meer...

Bahco + Sandflex - METAALZAAGBEUGEL 325 ERGO

€38,05 Incl. btw
Levertijd: Voor 15:00 besteld dezelfde dag verstuurd
Artikelnummer: 318418

Metaalzaagbeugel 325

Omschrijving

Deze metaalzaagbeugel is ontworpen volgens het wetenschappelijke ergonomische proces. Deze metaalzaagbeugel is uniek, professioneel gereedschap. Het handvat van deze zaagbeugel is ergonomisch ontworpen. Het handvat geeft extra comfort en grip door de SOFT GRIP handgreep. 

Het frame van de beugel is van stevig aluminium, waardoor het geschikt is voor zeer hoge bladspanning voor beide accuraat als recht zagen. 

Het zaagblad is centraal geplaatst voor een goede balans en precisie werk. Deze metaalzaagbeugel heeft een bladspanmechanisme met aanspanveer voor een snelle verwisseling van bladen. Het blad van de metaalzaagbeugel is verticaal in te spannen of onder 55 graden voor het afvlakken van werkstukken. 

Deze metaalzaagbeugel wordt geleverd met een handmetaalzaagblad van 300mm met 24 tanden per inch. Het zaagblad is van hoge kwaliteit, versplintert niet en geeft prachtige zaagresultaten.

 

Technische informatie

EAN-code 7311518214852
Productcode 325
300 mm
720 g

 

weetjeWeetje! 
Bahco heeft een logo zonder letters, taal of ingewikkelde figuren. Hierdoor is het makkelijk te herkennen. Jaren geleden, toen er nog weinig kennis van taal was en er veel analfabetisme was dit een groot voordeel: een logo zonder letters. Bahco gereedschap staat wel bekend als 'gereedschap met het visje'. Nieuwsgierig? Lees meer over Bahco en de geschiedenis van het merk. 

 

WhatsApp icoon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »