Onze vernieuwde webshop


De blog is nog in de maak. Kom over een aantal dagen terug om te zien of de blog al af is. 🙂


Als u wel eens vaker op onze webshop bent geweest, is het u vast wel opgevallen dat de webshop erg is veranderd. In deze blog nemen we u mee in dit lange proces.

Eind vorig jaar (2020) kregen we het idee om onze webshop te vernieuwen. De oude webshop was nog goed en functioneerde ook nog goed, maar we wilde graag dat het er wat beter uit zag en dat het overzichtelijker was. Zo gezegd, zo gedaan. We namen contact op met een webshop bouwer en bespraken onze wensen. We wilde graag dat het een strak, net design is, maar ook met goede gebruiksfunctionaliteit.

Een paar maanden gingen voorbij voordat we een design hadden staan. Dit was al prima, maar toch moesten er nog wel wat veranderingen in komen. Dit heeft veel tijd gekost.

Nadat het design af was, is de webshop bouwer aan de slag gegaan met het coderen van de webshop. Na een paar maanden stond de basis en konden wij, de medewerkers van Greenbasic, beginnen met het inrichten van de webshop. Er moest heel veel gebeuren. Er moesten pagina’s aangemaakt worden voor verschillende doeleinden, blogs moesten overgezet en nagekeken worden en we moesten elk product apart toevoegen in de webshop. Vooral dat laatste heeft veel tijd in beslag genomen. We verkopen natuurlijk véél producten en deze moesten allemaal ingericht worden met: een afbeelding, een beschrijving, een prijs, plus- en minpunten en noem het maar op. Terwijl wij bezig waren met het toevoegen van producten, ging de webshop bouwer natuurlijk ook verder. Hij voegde nieuwe functionaliteiten toe die ons onder andere toelaat om producten op maat te verkopen. Door een aantal van deze functionaliteiten moesten we wel elk product weer langs gaan om die functionaliteiten goed in te stellen. U begrijpt wel, dat dát weer veel tijd in beslag nam.

Na bijna een jaar is onze webshop dan eindelijk klaar en kunt u er van genieten. Ook helpt deze webshop ons om jullie als klanten beter te helpen, doordat alles nu nog overzichtelijker voor ons is geworden.

Adres

Meentweg 10
6721 NW Bennekom
Nederland

BTW nummer: NL856802177B01

KVK-nummer: 67033717

Socials