Verzenden & retourneren

 

  Verzenden en verzendkosten

Wat kost de verzending op standaard pakketten?

De verzendkosten bij Greenbasic.nl zijn €5,95 euro inclusief BTW voor standaard pakketpost. Voor Duitsland en België is dit €9,95 euro inclusief BTW. 

De verzendkosten van hout en kunststof op maat gezaagd:

Voor op maat gezaagde materialen rekenen wij €9.95 euro voor kleine pakketten. Bij meerdere platen en grotere platen rekenen wij 24,95 euro verzendkosten. Dan moeten wij de bestelling met een koeriersdienst leveren. Dit resulteert in hoge verzendkosten.

Tip: Hoge verzendkosten voorkomen?

U kunt uw bestelling Gratis bij ons komen afhalen in Bennekom. Vanaf 750 euro inclusief Btw komen wij de bestelling gratis leveren in heel Nederland. Vanaf 1000 euro komen wij de bestelling franco leveren in België en Duitsland.

Waarmee wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt bezorgd door DHL. Grote artikelen worden door de koerier van Greenbasic.nl geleverd. Heeft u verder nog vragen over het transport dan vernemen wij die graag van u.

Krijg ik een Track&Tracé code van mijn bestelling?

Wanneer je bestelling via de pakketservice wordt verzonden ontvang je een Track&Trace code op je e-mail. 

Ik woon in België, Duitsland of Frankrijk, kan ik bestellen?

Ja hoor, dit is geen enkel probleem.

Let op Greenbasic hanteert een minimale orderwaarde van € 12,50 euro voor

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf uw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan GB geretourneerd worden. Onderstaand retourformulier dient u in te vullen en bij te voegen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retourformulier

|Retourformulier

Uitzondering
Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn (maatwerk) kunnen niet geretourneerd worden.