Verzenden & retourneren

 

  Verzenden en verzendkosten


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via pakket bezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na de dag van de verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Leveringen aan scholen en instellingen worden gedaan op rekening met als betalingsconditie 14 dagen netto. Check van de school of instelling vindt plaats bij de eerste order.Bestellingen boven € 300,- worden franco geleverd. Leveringen aan particuliere klanten vinden plaats tegen vooruitbetaling middels Ideal of bancaire overschrijving. Green Basic hanteert een minimale orderwaarde van €12,50.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf uw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan GB geretourneerd worden. Onderstaand retourformulier dient u in te vullen en bij te voegen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retourformulier

|Retourformulier

Uitzondering
Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn (maatwerk) kunnen niet geretourneerd worden.