Deurplaten van Greenbasic

Alutherm deurplaten

Alutherm deuren zijn gemaakt Oukomé multiplex. Deze deuren bestaan uit 2 aluminium inlagen van 0,3mm en hoogwaardig schuim waarmee ze zijn gevuld. Deze schuimlaag zorgt ervoor dat de deuren super licht zijn en daarnaast een optimale thermische isolatie hebben. Echter zorgt deze laag er ook voor dat de deuren beperkt in te korten zijn. Dit hangt af van het hoeveelheid randhout dat de deurplaat bevat. De aluminium inlagen geven de deurplaten een mooie afwerking en zorgen er ook voor dat de deuren een beter draagkracht hebben en een veel kleinere kans om krom te trekken hebben. Daarbij zorgen de inlagen er ook voor dat de deurplaten minder snel vocht opnemen, mits de juiste verf is gebruikt. Dit maakt het mogelijk om de deurplaat als buitendeur te laten functioneren. De deurplaten zijn ook infreesbaar tot een diepte van 2,5mm.

De deurplaten zijn Weerstandsklass II getest. Dit betekend dat de deuren bestendig zijn tegen een druk van 300 kilo en makkelijker een inbraakpoging weerstaan.

 

Voor- en nadelen van Alutherm deurplaten

De deuren zijn erg licht door de schuimlaag die deze deuren bevatten

De deuren hebben een optimale thermische isolatie door de schuimlaag die deze deuren bevatten

De deuren bevatten aluminium inlagen, waardoor de deurplaten een mooie afwerkingen hebben, ze een betere draagkracht hebben en ze niet krom trekken

Geschikt als buitendeur, mits met de juiste verf afgewerkt

Vlakheidsklasse II

Weerstandsklasse II

FSC® Gecertificeerd

SKH – BGS gecertificeerd

De deuren zijn beperkt in te korten

Aluplex deurplaten

Aluplex deuren zijn zeer stevige en stabiele deuren. Deze deuren zijn gemaakt van massief Okoumé multiplex. Ook bevatten deze deuren, net zoals de alutherm deuren, 2 aluminium inlagen van 0,3mm. Dit zorgt ervoor dat de deuren een mooie afwerking hebben. Daarnaast zorgt het er voor dat de deurplaten een betere draagkracht hebben en een veel kleine kans hebben om krom te worden getrokken. De aluminium inlagen zorgen er ook voor dat de deur minder snel vocht opneemt. Om die reden kan kunnen ook deze deurplaten als buitendeur functioneren,  mits de deur met de juiste verf is bewerkt.

Deze deurplaten bevatten een massieve vulling. Doordat deze deurplaten deze massieve vulling bevatten kunnen deze onbeperkt worden ingekort. Daarnaast zijn ze ook nog infreesbaar tot op een diepte van 4,5mm

De deurplaten zijn Weerstandsklass II getest. Dit betekend dat de deuren bestendig zijn tegen een druk van 300 kilo en makkelijker een inbraakpoging weerstaan.

 

Voordelen van Aluplex deurplaten

De deuren bevatten aluminium inlagen, waardoor de deurplaten een mooie afwerkingen hebben, ze een betere draagkracht hebben en ze een veel kleinere kans hebben om krom te trekken

Deze aluminium inlagen zorgen er ook voor dat de deur minder snel vocht opneemt

Geschikt als buitendeur, mits met de juiste verf afgewerkt

Vlakheidsklasse III

Weerstandsklasse II

FSC® Gecertificeerd

SKH – BGS gecertificeerd

Inspiratie Blog met foto’s van klanten met hierin de mogelijkheden in aluplex 40mm:

Achterdeur gemaakt uit de aluplex panelen met meerpuntssluiting van Greenbasic.

 

Aluplex 40mm met glassponning en brievenbussleuf.

Wat houdt een 2e keus deurplaat in?

Sommige van onze deurplaten zijn 2e keus deurplaten. Deze kunt u herkennen aan “2e keus” in de titel van het product. Ook staat het in de beschrijving omschreven.

Een 2e keus deurplaat wordt ook wel een B-keus genoemd. Deze 2e keus houdt in dat het product de vastgestelde normen, welke zijn opgesteld door de producent, niet heeft behaald. Hierdoor is het niet meer mogelijk om het product te verkopen als een nieuw product. Het product zou bijvoorbeeld kunnen afwijken in maatvastheid of het kan geringe kleurverschillen bevatten. Ook kan het product randbeschadigingen bevatten.

Deze 2e keus deurplaten hebben, uit financieel oogpunt, een ontzettend grote voorsprong ten opzichte van nieuwe deurplaten. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld garage deuren of schuurdeuren en wilt u een voordelige keus maken? Dan adviseren wij u te kiezen voor een 2e keus deurplaat. De prijs is (veel) voordeliger en het resultaat hoeft zeker niet minder te zijn(!).

Voor- en nadelen 2e keus deurplaten

De voordeligste keuze voor een deurplaat

Erg geschikt voor bijvoorbeeld garage deuren of schuurdeuren

De deuren kunnen niet verkocht worden als nieuw

De deuren kunnen afwijken in maatvastheid of het kan geringe kleurverschillen bevatten. Ook kan het product (kleine) randbeschadigingen bevatten

Informatie over het infrezen van verticale en horizontale groeven in de Alutherm en Aluplex voordeuren. Hieronder willen wij u graag laten zien hoe dit in zijn werk gaat:

 

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 16.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 16.00 uur
Woensdag: 09.00 – 16.00 uur
Donderdag: 09.00 – 16.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contact

  Adres

  Meentweg 10
  6721 NW Bennekom
  Nederland

  BTW nummer: NL856802177B01

  KVK-nummer: 67033717

  Socials

  Greenbasic’s bestelproces

  Keuze

  Maak een keuze.

  Afmetingen

  Kies uw materiaal d.m.v. de filters.

  Bestellen

  Zie direct uw prijs.

  Bezorging

  Eigen levering, maatwerk producten.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief