Greenbasic als houthandel

Greenbasic als houthandel

Hout op maat

Hout, je kunt er van alles mee. Meubels maken, deuren maken, tafels maken, zeg het maar. Je kunt een houten plaat kopen, maar je kunt ook een houten plaat op maat laten zagen. Je kunt MDF kopen, je kunt ook MDF op maat laten zagen. Bij Greenbasic als houthandel kun je hout laten zagen, precies zoals jij het wilt. Als u de precieze maten weet, geef je die door bij onze houthandel online. Zo kun je hout op maat bestellen en krijgt u het thuis. Uw hout op maat gezaagd.

Dus hebt u nog plannen voor een werkbank in de schuur? Of misschien wilt u graag een hokje maken voor de duif of het konijn? Ga lekker aan de slag met tekenen en meten en bestel makkelijk het gewenste hout op maat bij Greenbasic.

 

Hout op standaard afmeting

Nu hoeft het natuurlijk niet altijd op maat te zijn. Greenbasic als houthandel levert ook hout op standaard maten. Wat is daar nu het voordeel van? Dat het altijd op voorraad is. De levertijd van het hout, figuurzaaghout of modelbouwhout, is op die manier een stuk korter. Dus wil jij creatief aan de slag met hout a4 formaat, of hout a5 formaat of een ander houtplankje? Dan bestel je gewoon een standaard maat, en kun je al snel aan de slag.

Laat ons vooral weten wat je in elkaar hebt geklust of geknutseld. Dat vinden wij weer erg leuk om te zien. Laat een reactie achter, stuur een mailtje of stuur ons makkelijk een berichtje via WhatsApp, Instagram of Facebook.

Veel klusplezier!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief