Greenbasic | Ons leerbedrijf | Ervaringsverhaal

Joachim vertelt in deze blog over zijn ervaring met Greenbasic als leerbedrijf. Wij nemen afscheid van deze jongere in ons bedrijf en hij stroomt door naar een regulier bedrijf.

voorstellen Hallo,

Leertraject Greenbasic

Ik ben Joachim. Ik ben 16 jaar oud en ik heb twee jaar lang het leer- werktraject gevolgd bij Greenbasic. Ik heb het leer- werktraject gevolgd bij Greenbasic, omdat ik eerst bij de groepen op Buitenhorst zat en ik meer uitdaging wilde. Ik wilde heel graag een baantje hebben, maar ik moest eerst nog een aantal arbeidsvaardigheden leren. Zoals bijvoorbeeld communiceren naar mijn baas en mijn collega’s, zodat de samenwerking soepeler verloopt. Daarom ben ik gestart in het leertraject van Greenbasic.

Toen ik hier binnen kwam bij Greenbasic had ik nog heel veel rustmomenten nodig. Ook had ik veel werkstructuren nodig om goed te kunnen functioneren. Dit is één van de eerste leerdoelen waarmee ik aan de slag ben gegaan bij Greenbasic. Na driekwart jaar beheerste ik dit leerdoel goed en ging het steeds beter op het werk. Zo ben ik stukje bij beetje met mijn begeleider(s) aan mijn leerdoelen gaan werken. Nu twee jaar verder heb ik veel leerdoelen onder controle en kan ik goed functioneren in een regulier bedrijf. Ik ga nu ook bij een regulier bedrijf werken en ga ik weg bij het leerwerktraject van Greenbasic.

 

Ervaring Greenbasic

Ik heb het werken en de begeleiding bij Greenbasic altijd als prettig ervaren, omdat het goed aansloot bij mijn manier van dingen leren. Daarnaast had ik ook aardige begeleiders en collega’s die altijd gezellig waren en veel geduld met mij hadden zodat ik alles goed kon leren. Ook dit heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Op de afbeelding hieronder zie je mij aan het werk met twee van mijn collega’s.
Ik heb veel geleerd bij Greenbasic en ik vind dit leerbedrijf dan ook een echte aanrader als je wilt leren hoe je goed moet functioneren in een regulier bedrijf.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief