Maakt knutselen leuker!
Betaling pas na ontvangst.
leerbedrijf voor jongeren met autisme.

Houten ijslollystokjes, IJsstokjes

Lees meer...

IJsstokjes - ijslollystokjes 4500 stuks

€29,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
Merk:
Artikelnummer: 110517
Aantal: 252

 

IJslollystokjes, ijsstokjes 4500 stuks

Omschrijving
Deze houten ijsstokjes hebben verschillende namen. Men noemt ze ijsstokjes, ijslollystokjes, of knutselhoutjes. IJslollystokjes of ijsstokjes zijn op allerlei manieren te gebruiken. Op internet kun je genoeg ideeën vinden, dus je kunt creatief aan de slag. Enkele voorbeelden van aan de slag gaan met ijsstokjes. Met ijsstokjes kun je knutselen, je kunt er allerlei dingen mee bouwen of je maakt poppetjes van de ijslollystokjes. 

Behalve knutselen, kun je een houten ijsstokje ook gebruiken als roerstaafje of roerstokje in de koffie of thee. Milieuvriendelijk! 

Bestel onze ijsstokjes in combinatie met onze Collal alleslijm. Zie voor deze lijm de gerelateerde producten. De ijsstokjes zijn perfect te lijmen met alleslijm. 

 

Specificaties ijslollystokjes

Materiaal Berken
Afmeting 113 x 10 x 2 mm
Aantal 4500 stuks

 

 Deze houten ijsstokjes kunnen gebruikt worden in de horeca.

 

  Betaal pas na 14 dagen

 

  ◊ Knutseltip!

Lees de blogs van De Knutseljuf Ede. Zie hieronder een voorbeeld van de fan-tas-tische knutsels die de Knutseljuf maakt. Neem eens een kijkje op haar website! Benieuwd naar onze eigen ideeën over het knutselen met ijslolliestokjes? Lees dan onze eigen blog ook! Heb je vragen of opmerkingen? Laat het weten!

WhatsApp icoon
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »