Ons team

Een bijzonder bedrijf. Een bedrijf met idealen. Onze klant staat voorop en onze werknemers staan hoog in belang. Samen met onze werknemers bieden wij de best mogelijke service aan al onze klanten. Wij zijn een bedrijf dat jongeren leert om te werken, op hun eigen tempo. Alle werknemers van Greenbasic staan achter de volgende leus:

‘‘De klant tevreden? Wij tevreden!’’

Jetze van Viegen

Ik woon vlakbij het pand van Greenbasic, in Rhenen. Een paar minuutjes rijden. Handig, omdat ik als bedrijfsleider van Greenbasic heel wat uurtjes ben te vinden op onze locatie. Elke dag zijn wij hier druk bezig met de op- en uitbouw van ons bedrijf. Het leukste aan Greenbasic is het creatief bezig zijn met het aanbieden van maatwerk. Greenbasic is bijzonder, omdat wij werken met een geïntegreerd leer- werktraject die schooluitvallers en jongvolwassen met het autisme spectrum stoornis een kans biedt om weer terug te komen in de arbeidsmarkt of op school.

Gert-Jan

Mijn naam is Gert Jan. Afkomstig uit Veenendaal. Ik werk ondertussen al anderhalf jaar bij Greenbasic. Mijn werk is zeer afwisselend, van het op maat zagen van hout tot knippen van metaal. De juiste maat, de juiste dikte, precies zoals u het wilt hebben. Het leukste aan Greenbasic is de variatie aan werk, verschillende materialen waar mee wordt gewerkt en het zien van het eindresultaat. Bij Greenbasic worden ieders goede eigenschappen positief beïnvloedt en iedereen mag zijn wie hij is.

Elliëtte

Mijn naam is Elliëtte. Ik woon in Zuilichem. Drie dagen per week zet ik me in als begeleider van de jongeren die bij Greenbasic leren werken. Daarnaast houd ik me bezig met het invullen van producten in de webwinkel en houd ik de sociale media kanalen bij. Dit werk doe ik nu iets langer dan een jaar. Mijn werk is werk met een missie. Dat maakt het ontzettend leuk. Jongeren een kans bieden zich voor te bereiden op de samenleving, door een gestructureerde omgeving aan te bieden waar zij zich de basisvaardigheden van het werken eigen kunnen maken. Ik doe het met veel plezier!

Johan

Mijn naam is Johan. Ik woon in Veenendaal. 5 dagen per week zet ik me in als logistiek medewerker. Ik zorg er voor dat uw bestelling netjes word ingepakt.

Jeroen

Mijn naam is Jeroen. Besteld u materialen op maat dan is de kans groot dat ik deze voor u opmaat gezaagd heb.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief