Onze service van houten panelen

Wat leveren wij?

Wij van GreenBasic leveren diverse houtsoorten, denk bijvoorbeeld aan populieren triplex, berken multiplex en hardboard. Dit leveren wij in diverse standaard maten, maar ook op maat. Meer informatie over onze zagerij vindt u hier.

Weet u niet welk hout u het beste kunt kiezen voor uw project? Wij helpen u bij het vinden van de beste keuze! Soms is dit een uitdaging, maar wij komen hier altijd samen met de klant (u) uit. Zo leveren wij ook duizenden hardboard panelen voor een van onze vaste klanten: Graffitifun.

 

Eucalyptus Hardboard 3 mm | fullscreen

Graffitifun

Graffitifun is een plek waar kids en volwassenen hun creatieve kunstwerk kunnen maken op onze geleverde hardboard panelen. Deze hardboard panelen worden omgetoverd tot de aller mooiste kunstwerken. Dit doet Graffitifun van scholen tot aan een graffiti kinderfeestje. Het is de moeite zeker waard om bij hun eens een kijkje te nemen!

Hieronder ziet u een afbeelding van een leuk feestje dat Graffitifun had georganiseerd.

Onze zagerij

In onze werkplaats is onze zager altijd druk met het zagen van, onder andere, deze mooie hardboard panelen voor Graffitifun. Bij deze service hoort dat wij ook alles verzorgen van A tot en met Z voor onze klanten, om zo een goede klantrelatie op te bouwen. Dit betekent dat onze service reikt van het zagen aan het juiste formaat tot aan het leveren en het op transport zetten van uw bestelling.

Op social media zien wij regelmatig blije kids voorbij komen met onze toffe panelen, waar Graffitifun een mooi kunstwerk van heeft gemaakt met de kids. Het zijn niet alleen kids, maar ook volwassenen. Dat maakt het ook zo leuk! Het is voor elke doelgroep en u kunt dan ook bij Graffitifun terecht voor bijvoorbeeld events of een geweldig bedrijfsuitje.

Hier onder vindt u nog een afbeelding van een leuk feest dat was georganiseerd door Graffitifun.

Grote hoeveelheden?

Ja, ook dat kan bij ons!

Maak jij veel volume? Dan kan je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U kunt dat hier doen.

Greenbasic’s bestelproces

Keuze

Maak een keuze.

Afmetingen

Kies uw materiaal d.m.v. de filters.

Bestellen

Zie direct uw prijs.

Bezorging

Eigen levering, maatwerk producten.

Adres

Meentweg 10
6721 NW Bennekom
Nederland

BTW nummer: NL856802177B01

KVK-nummer: 67033717

Socials

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief