Knutselen met hout

Knutselen met hout

Nét even dat tikkeltje anders wat nodig is voor een extra uitdaging tijdens het knutselen: knutselen met hout. Greenbasic heeft verschillende soorten maten en vormen van hout beschikbaar. Ruimte voor genoeg creatieve ideeën dus. Knutsel maar raak met onze houten schijven, deuvels, ijslollystokjes, satéprikkers, luciferhoutjes en houten ballen.

 

Houten schijven

Houten schijfjes, u kent ze vast wel. Wilt u houtschijven kopen? Hiermee zijn allerlei leuke dingen te knutselen. Gebruik de vurenhouten schijven bijvoorbeeld als houten wielen van uw voertuig. Greenbasic heeft ronde houten schijven in verschillende formaten. Geef de houten schijfjes een leuk kleurtje, lijm ze op elkaar en maak de leukste vormen. Laat u ons de resultaten zien? Op zoek naar goede houtlijm om de schijven aan elkaar te verbinden? Neem een kijkje bij onze houtlijm en bestel deze eenvoudig met uw bestelling mee.

 

Deuvels

Houten deuvels zijn handige hulpstukken om hout op een onzichtbare en stevige manier met elkaar te verbinden. Met ons deuvel hulpstuk werk je jouw werkstuk op een mooie manier af. Bestel eenvoudig onze houten deuvels online. Naast dat handige hulpstukken zijn voor je werkstuk kun je ze ook makkelijk verwerken in een knutselstuk.

Ook de deuvel is gebruikt om deze houten trein helemaal af te maken. Kijk maar eens naar de afbeelding. Knutselen met hout levert mooie resultaten op!

houten trein

 

 

 

bekijk het hier


Houten ballen of houten kralen

Wilt u houten ballen of houten kralen kopen? Bij ons vindt u houten ballen zonder en met gat. De houten ballen kunt u naar eigen smaak inkleuren of verven. Neem ook even een kijkje bij onze plakkaatverf voor een grote keuze aan kleuren. U maakt er zo een vrolijk geheel van. Heeft u een ander knutselidee? U kunt met deze houten ballen alle kanten op. De houten kralen (we hebben grote houten kralen en kleine houten kralen) zijn eveneens ontzettend leuk. U kunt hier bijvoorbeeld een ketting of armband van maken. Daarnaast kunnen deze kralen ontzettend leuk zijn als versiering, wees lekker creatief! 

Bij dit werkstukje hieronder ziet u hoe wij de houten kralen gebruiken. Wij verkopen dit onderstaande werkstuk als sleutelhanger. Op de afbeeldingen is hij versierd als slang, maar u kunt hier natuurlijk geheel uw eigen draai aan geven. Bestel het werkstukje compleet met sleutelring en ga meteen aan de slag.

Sleutelhanger

 

IJslollystokjes

IJslollystokjes, u kunt het wel. De ijsstokjes kunt u bij Greenbasic in grote hoeveelheden kopen. Per 500 stuks, per 1000 stuks of per 4500 stuks. Precies hoeveel u er nodig heeft. Koop dus gerust en ga lekker creatief aan de slag met deze houten stokjes.  

ijsstokjes


Satéprikkers/ satéhoutjes

Greenbasic biedt verschillende afmetingen satéprikkers of houten stokjes aan. Lange en kortere satéprikkers waarmee je, net als met de ijsstokjes, allerlei kanten op kunt. U kunt zich vast wel die ene herfstknutsel bedenken, waarbij je met satéprikkers, kastanjes en wol een spinnenweb in elkaar zet. Je combineert knutselen met hout op deze manier met andere natuurlijke materialen. 

Zie de afbeelding en u weet meteen waar wij het over hebben. Krijgt u meteen knutselkriebels? Bestel eenvoudig en snel in onze webwinkel. 

 

button

 

 

satéprikkers